Els nois i noies de l'EJI participen en la Trobada Online del Parlament Infantil d'UNICEF 


Els nois i nois van participar, el dijous 13 de març, en la trobada en línia del Parlament Infantil d'Unicef ​​, que va congregar 135 nens i adolescents espanyols integrats en els diferents consells de la Xarxa Espanyola de Ciutats Amigues de la Infància.

En aquesta trobada, la primera que és realitza aquest any 2014, el tema central de la sessió de la trobada fou "Europa i els drets de la Infància", coincidint amb les eleccions europees que es durant a terme al maig d'aquest any.

Cal recordar, que l'objectiu d'aquesta plataforma online és el de facilitar als participants un lloc de trobada que els permeti posar veu a les seves propostes, reinvindicacions i demandes en relació amb els drets dels nen. 
En el transcurs d'aquesta trobada promocionat per UNICEF, qui és la impulsora d'aquesta iniciativa a nivell internacional, els nois i noies participants van tenir l' oportunitat " d'intercanviar idees i de posar al dia les seves inquietuds ".

Joves de l'EJI connectats al Parlamento Infantil Online

Tal i com hem dit, aquesta vegada el tema a tractar era "Europa i els drets de la Infància" i els nois i noies vam aprendre i profunditzar el tema a l'Espai Jove Intercultural.



                      

Noies i noies durant l'activitat a l'EJI















Comentaris

Entrades populars