Mollerussa, present al II Encuentro estatal de consejos de participación infantil y adolescente

Mollerussa, present al II Encuentro estatal de consejos de participación infantil y adolescente
Mollerussa ha participat al II Encuentro estatal de consejos de participación infantil y adolescente que s’ha fet a Màlaga els dies 8, 9 i 11 de novembre. Amb l’objectiu d’afavorir un punt de trobada entre infants i joves que els permeti donar a conèixer la seva realitat local i comunitària en temes que els afecten de manera que la seva veu sigui escoltada. 

La trobada, que ha reunit un centenar de joves d’entre 8 i 17 anys de 41 municipis diferents sota la tutela de 34 tècnics d’infància dels diferents ajuntaments participants, ha estat organitzada per Acción Educativa, Unicef, Plataforma de Infancia, Save The Children i l’Ajuntament de Màlaga, aprofitant també el lliurament de les distincions a les noves Ciutats Amigues de la Infància entre les quals figura Mollerussa.

Els participants, entre els que hi ha hagut tres joves de l'Espai Jove Intercultural: l'Andrea Vallverdú, el Souleymane Diarra i el Yuseff En-Nachaf. i una educadora de Mollerussa, han treballat durant aquests tres dies temes com l’oci i el temps lliure, la comunicació amb la família, la tecnologia de la informació i les xarxes socials i les retallades en Educació. El treball fet ha donat com a resultat un document de conclusions que es va lliurar diumenge a l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, per tal que el faci arribar al Govern de l’Estat. Així mateix, aquestes conclusions es convertiran en un manifest que es donarà a conèixer el pròxim dia 20 de novembre amb motiu del Dia Universal del Nen i coincidint amb el 23è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

Comentaris

Entrades populars