CONCURS JOVES I CONDUCCIÓ 

Aquest any  des de l’EJI, amb el grup “Vivint Mollerussa” que està format per joves de 2n i 3r d’ESO, participem al concurs Joves i Conducció, organitzat des del RACC i amb el suport el Servei Català de Trànsit.
L’eix central d’aquest concurs és el motocivisme, per poder  participar s’ha d’elaborar un relat, un vídeo o una fotografia, relacionats amb el tema central i concretament en base a tres subtemes proposats des de l’organització que són:  "Si vas en moto, tu ets la carrosseria”, “Si has begut o consumit drogues, no agafis la moto” i “Alerta, les infraccions són la prèvia a l’accident”.
Pensem que es una bona manera de conscienciar als joves i aprofundir en el tema dels accidents de trànsit i les seves causes i conseqüències.
A continuació adjuntem l'enllçaç en el que trobareu tota la informació del concurs.

CONCURS JOVES I CONDUCCIÓ 5ª EDICIÓ

Nosaltres ens hem dividit en petits grups i cada un d'ells realitza una o varies de les propostes. Els nois i noies s'ha engrescat força i ja han anat acabant alguns dels seus treballs, els podeu veure tot seguit clicant en els enllaços.


En aquest enllaç   http://www.jovesiconduccio.cat/detail.php?id=9979 podeu entrar i llegir el relat escrit per alguns dels nois/es de l'EJI, amb el títol: Dues hores deprés. També el podeu votar en aquesta mateixa pàgina a través del facebook.

Comentaris

Entrades populars