PREPARANT LA FESTA DE CLOENDA DE L'EJI

Hola a tothom, com cada dilluns ens hem trobat amb el grup de "Vivint Mollerussa.".La Núria i la Laia s'han quedat sorpreses perquè tot el grup ha arribat 15 minuts abans de l'hora. 
-Quina sorpresa nois/es, avui heu arribat amb moltes ganes de fer feina. 
Tenim un grup engrescat, engrescat. Ens posem a treballar?
Primer de tot la Núria ens va explicar el programa d'activitats de la festa de la diversitat que es fa l'1 de juny a les 18 h a la plaça Manel Bertrand.

La Núria explicant la festa de la diversitat

Tot seguit seguim amb la preparació del dia de final de cloenda. Ens dividim en dos grups, un grup prepara el discurs que es realitzarà el dia de la cloenda parlant de l'Espai Jove Intercultural, del nostre grup "Vivint Mollerussa". La Mariluz i el Yousef són els encarregats de fer la redacció que després presentarem a davant de totes les famílies. En el discurs volem que surti les vivències que més ens han agradat, també volem parlar de les anècdotes més divertides i explicar a tots els llocs on hem anat i totes les activitats que hem realitzat.

La Anastazja i la Yasmin escribint el discurs

- A veure... Organitzem les activitats que la llista és molt llarga. Posem ordre per mirar de fer un discurs lleugeret on entrin totes les activitats.
- Espera tornem a redactar el discurs que queda molt llarg. Molt millor, ara ja ho trobem més adequat, pensem que és més lleuger. Fantàstic, feina feta.

El grup "Vivint Mollerussa" abans del partit
La resta del grup han sortit a fora per preparar la representació que farem el dia de la cloenda de l'any. Hem pensat que farem un teatre de l'oprimit. Ens hem assegut a les escales del pati. Un cop a les escales no ser que ens passa però ens envaeix la inspiració i en un moment el grup de nois/es comença a elaborar el diàleg que després representarem. 
L'Anastazja comença a escriure i la Yasmin i la Núria van comentant com ho podem anar relacionant tot perquè puguem transmetre el que hem fet el llarg del curs. 
-Dani,  Anass voleu afegir alguna cosa?
L'Anass i el Dani estan amb ganes de moviment i ens proposen jugar el partit de futbol que vam acordar la setmana passada.   -D'acord nois, acabem la feina i fem partit.

Jugant el partit de futbol
Vam acabar la tarda amb un súper partit de futbol. Els dos equips ho vam donar tot. La calor no ens va frenar gens i això que feia molta calor. Voleu saber qui va guanyar el partit? Qui va guanyar el partit és el de menys, és cert que hi va haver molts gols. El què si és important destacar és com vam gaudir com a grup de les corregudes, els gols, les jugades i la bona estona que vam passar junts. Molt bon equip, nois/ies ,ens veiem la setmana vinent.

Comentaris

Entrades populars