dijous, 8 de novembre del 2018

PREPAREM EL DIA DE LA INFÀNCIA AMB TREBALL EN COMISSIONS 


El dia 20 de novembre celebrem el Dia de la Infància. A Mollerussa des de les escoles de primària, des dels diferents instituts i des de les entitats estem treballant conjuntament a través del Pla Educatiu d'Entorn, per fer una celebració conjunta, aquell dia, amb la implicació i col·laboració de tots i totes. 

Per poder treballar el dia 20 de novembre, abans hem recuperat el joc del memory dels Drets dels Infants, perquè els nois/es de l'EJI "Investiguem la Història de Mollerussa" sàpiguen de què estem parlant i coneguin millor quins són els seus drets i perquè els tenen. Amb aquesta introducció als drets com: viure protegit en una casa i entorn familiar, dret a l'educació, dret a tenir una identitat, dret a formar part d'un grup d'iguals, etc. Hem pogut començar a treballar i posar sentit al que estem preparant.


Jugant amb els nois/es de primer d'ESO al Memory dels Drets dels Infants. 

Aquest any, estem treballant per #endviolence de UNICEF, on l'objectiu és lluitar amb la vacuna, PROTECTUS IGUALTITIS, contra un virus, anomenat DISCRIMINATIUM. I entre tots i totes eliminar les injustícies que crea la discriminació, prenent consciència i adoptant compromisos. 

Els nois i noies de l'EJI tenen unes tasques concretes per aquell dia: l'elaboració d'un vídeo que servirà com a presentació el dia de l'acte. A més de l'elaboració de diferents cartells.

Fent el cartell amb el nom de la vacuna.

Fent el cartell amb el nom del virus.

Hem seguit treballant amb comissions, per poder-nos organitzar millor la feina i gaudir més en petit grup de la nostra participació i implicació. 
Aquests petits grups sempre permeten apropar-nos més els uns als altres, i cohesionar el grup. No tots tenim les mateixes habilitats amb l'art, i per tant, amb la divisió de tasques cadascú pot triar el que se li dóna millor fer.

El pròxim dia seguirem fent feina per poder-ho tenir tot llest el dia 20 de novembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada