dilluns, 4 de juny del 2018

TALLER DE GRAFFITI AMB EL GRUP DE VIVINT I SEGUIM TREBALLANT AMB ELS CAPGROSSOS AMB EL GRUP D'HISTÒRIA

Bon dia! Avui us portem les dos activitats la setmana anterior a l'Espai Jove Intercultural, vam començar dilluns amb el grup de Vivint, on el Krudel, el grafiter que gestiona el grafitti que s'ha de dur a terme a les persianes de l'Oficina Jove. Tot i el dia plujós vam poder realitzar el taller amb normalitat. Vam començar enroscant dues columnes amb paper film creant una paret transparent, un cop fet això el Krudel ens va ensenyar les tècniques per pintar un graffiti, el tipus de filtre que ha de portar el tap del sprai que depèn de com sigui el traçat serà de línia més fina o de línia grossa. 


La Mariam i la Yasmin realitzant les seves composicions

Una part del grup i els seus dibuixos














També vam aprendre l'estructura de una composició: ell ens va recomanar començar pel fons del dibuix i anar avançant la composició fins al primer plà. Tot això ens ho anava explicant mentre anava fent un dibuix. 





Protegits amb màscares i guants per pintar

Un cop feta la formació més teòrica ens va tocar posar-nos en ment artísctica i dibuixar les nostres pròpies composicions a la paret de paper film. La veritat es que en vam aprendre molt i vam passar una molt bona estona dibuixant i combinant els colors! Mireu quina paret ens va quedar!! Si tot va bé la pròxima paret a pintar no serà fictícia i ja podrem pintar les persianes de veritat tot ajudant al Krudel. 


L'Alexander fent el seu dibuix

Mireu que xula que va quedar la nostra paret!

I per l'altre costat! 

El dimarts amb el grup d'Investiguem la Història de Mollerussa vam seguir fent l'APS que estem realitzant amb el Banc de Sang de Pla d'Urgell. Vam agafar els capgrossos i vam seguir treballant perquè surtin el més bé possible. Un petit grup es va dedicar a seguir amb la feina curosa i delicada de posar guix als capgrossos i que quedi el més fi i finet possible, és una feina que necessita de molta pasciència i la veritat es que ens va sortir d'allò més bé. 



La delicada feina d'enguixar

Paralelament, un altre grup es va dedicar a polir els dos capgrossos que teníem ja enguixats i secs. Va ser una feina també molt delicada i elaborada ja que algun estava molt rugós i vam fer que quedés finíssim! Us seguirem informant del procés i les activitats de l'Espai Jove en les pròximes publicacions! Fins aviat! 


els polidors de guix! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada