PINTANT ELS CAPGROSSOS l'ÚLTIM DIA DE ESPAI JOVE INTERCULTURAL D'AQUEST CURS

Avui és l'últim dia de l'espai Jove Intercultural. Com que fa un dia molt bonic hem agafat i ens hem traslladat al pati per poder gaudir del bon clima. Ja estem en l'última fase d'aquesta activitat. Els capgrossos ja estan a punt per rebre la última pintada.

Començant la última fase dels capgrossos

Tots ens hem preparat per grups de dues persones per anar –nós tornant i pintant un mateix capgròs. El color del capgròs és d'un vermell molt viu. Ja sabeu que aquests capgrossos són en forma de gota de sang. Un cop finalitzats  seran els que ens ajudaran a animar a la gent de Mollerussa per informar i col·laborar el dia de la marató del banc de sang en la realització de les donacions.

Pintant amb la pintura esmàltica
A l'hora d'acabar els capgrossos pintem amb pintura d'esmalt. Aquesta pintura farà que l'acabat quedi molt bé però hem de vigilar a no tacar-nos la roba.
Un cop preparat el material ens hem posat a la feina. Mireu que bé que treballem.

L'Òscar molt concentrat en la feina

També hem tingut temps per acabar de preparar les escenes que farem el dia de la cloenda del curs.Ens hem posat d'acord en representar de forma molt senzilla programes, activitats ,congresos... tot el què hem fet durant l'any.

Preparant escenes de la cloenda
Per últim aprofitem el nostre bloc per agrair a l'Abde, el Jaume i el Roger la feina que han fet amb nosaltres tot aquest any com a membres de l'estada de l'empresa. Esperem que tingueu un bon record i bons aprenentatges de l'estada amb nosaltres. 

El Roger , el Jaume i l'Abde d'estada en l'empresa

Gràcies per a tot i que passeu un bon estiu!


Comentaris

Entrades populars