dijous, 22 de març del 2018

TREBALL DE REFLEXIÓ AMB LA CANÇÓ CRIDA I PREPARACIÓ DELS ANTIFAÇOS PEL BANC DE SANG DEL PLA D'URGELL PER LA FIRA DE SANT JOSEP


Hola a tots/es!
Avui hem començat la tarda realitzant els antifaços per la Marató de donants de sang  Una de cada 5 persones necessitarà sang al llarg de la vida.Més de la meitat de les donacions són necessàries per malalts de càncer, anèmies, o accidents. Per aquest motiu nosaltres participem aquesta activitat.
Un cop realitzades les formes dels antifaços  hem posat les gomes amb diferents mides per a tothom.

Fent els antifaços

Aquesta activitat la fem amb coordinació amb l'associació de donants del pla d'Urgell. Els antifaços que farem servir el dissabte 17 de març a la fira de Sant Josep de Mollerussa seran un reclam que apropar els ciutadans a la carpa on estarem ubicats.
D'aquesta manera nosaltres volem fer visible tot el treball que es fa a nivell comarcal en relació el banc de sang i conscienciar a tothom de la importància de la donació.
Des de la fira nosaltres volem participar i recordar com és d'important l'aportació de tothom.

Antifaços 

Aquest dissabte ens trobarem un grup de la "Història de Mollerussa" davant el bus mòbil del banc de sang del pla d'Urgell i la seva carpa  preparats per a repartir informació.


Així és com queden posats els antifaços

Mireu que bé ens han quedat!

Ja ho tenim tot a punt per dissabte.

També hem  dedicat la tarda ha analitzar una cançó: la cançó Crida .Aquesta és una activitat que té una durada de dues sessions. En aquesta primera sessió analitzarem la cançó i reflexionarem sobre el seu missatge.
Hem d'estar ben atents perquè hem de ser capaços de veure que és el que ens està transmeten i quina és la lectura d'aquest  missatge.


Buscant les paraules en el text
Voleu saber tot el què hem analitzat?
Comencem per saber si som o no som actius davant del nostre entorn.Què vol dir jugar un paper actiu?
Acabem per definir què és un paper actiu i tots participem en l'anàlisis:  implicar-te, formar part , moure't...A partir de les nostres observacions comencem a reflexionar sobre això.


Escoltant i veient el vídeo de la cançó Crida
Després de completar la cançó en hem centrat en treballar allò que volem transmetre.

Parlant obertament sobre la cançó

Aquí és on hem dialogat de com veiem el món, com voldríem veure'l i la importància que tenim nosaltres en tot aquest canvi.
Sabem el què volem. Sabem que per tenir un paper actiu és important saber  organitzar-se.És important el lideratge davant una organització per poder treballar activament en grup.
Som conscients que les nostres mans ,com la nostre veu ,com les nostres opinions són importants per a canviar el nostre entorn i nosaltres tenim moltes coses a dir. Som o no som passius davant de tot el què ens envolta?
Hem fet unes molt bones reflexions que de segur ens acompanyaran en el nostre dia a dia. 
La propera sessió mirarem si davant de la nostra implicació som capaços de dir les coses tal com s'han de dir.
Us anirem informant !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada