dimecres, 15 de novembre del 2017

TOT A PUNT PER CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS EL PROPER 20 DE NOVEMBRE.

Des de fa un parell de setmanes els nois i noies que formen part del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, estan treballant de valent per tal de poder organitzar l'acte que es realitzarà a Mollerussa, el proper dia 20 de novembre, en el que es celebra el dia internacional de l'infant.
La Laura, el Guillem i la Diana realitzant un cartell de Mollerussa Ciutat Amiga de la Infància


Com que Mollerussa és una Ciutat Amiga de la Infància, segell que atorga UNICEF a les ciutats que treballen de forma adient d'acord amb els drets dels infants, cada any celebra aquesta data d'una forma molt especial.

l'Iker i el Gio amb el tren de cartró i el Coet que han elaborat
Aquest any ens hem decidit sumar-nos al projecte que proposa UNICEF anomenat #1001projectespelplaneta on tota la ciutat de Mollerussa es suma en una acció conjunta entre els centres educatius i els espais d'educació no formal, i amb el suport del Pla Educatiu d'Entorn#1001proyectosxelplaneta 

Concretament ens centrem en reivindicar el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat del planeta mitjançant la reivindicació del dret al joc d'una forma sostenible.

Per aquest motiu, hem estat realitzant diferents joguines amb tots els infants i adolescents de Mollerussa, a partir de material reciclat com ara ampolles, capses de cartró, taps etc..

L'Anastasia i el Josep amb unes titelles que han fet a partir de mitjons que ja no s'utilitzen
Entre tots i totes, i de forma col·laborativa també hem estat realitzat una pancarta que unificarà totes les joguines realitzades amb el lema del drets al joc d'una forma més sostenible. I com no podia ser menys, la pancarta també l'hem realitzat a partir de taps d'ampolles, diaris, cartrons i altres materials que ja eren de rebuig.

Us esperem a tots i totes el proper dilluns dia 20 a les 17.45h a la plaça de l'ajuntament de Mollerussa on farem sentir els drets dels infants i adolescents. 


Acompanyeu-nos i entre tots defensarem els nostres drets !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada