-->

dilluns, 6 de novembre de 2017

CELEBREM HALLOWEEN! 

La setmana passada vam celebrar halloween a l'EJI. Tant al grup del dilluns de Vivint com al grup de dimarts d'Història vam mirar una peli de por, però abans d'això encara vam haver de treballar.... 

A l'EJI Vivint vam estar acabant de tancar la part del manifest que des del CNIAC ens havien encomanat per al dia 20 de novembre, Dia Universal de l'Infant. Si us enrecordeu, vam estar treballant en torn l'autoestima i l'autoconcepte.  Vam consensuar entre tots i totes la part del text que vam fer i la Martina i el Khalil van ser els encarregats de portar-ho a les colònies del CNIAC que s'han celebrat aquest cap de setmana a Cabrera de Mar. 

La Martina treballant amb altres membres del CNIAC a Cabrera de Mar

Desprès de finalitzar amb el manifesst, vam decidir mirar una peli de por per tal de celebrar Halloween, i vam acompanyar la peli amb unes xuxes bonissimes!!! 

El grup de Vivint en un moment de la peli

A l'EJI Història, els dinamitzadors ens van explicar que el dia 25 de novembre es celebra el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Ens van explicar que és la violència de gènere i el per que es celebra aquest dia. Tot això ens ho van explicar per que a Mollerussa es portarà a terme un acte per al qual ens demanen col·laboració. Tot i totes les que poguem, hem de portar sabates velles que no fem servir per  l'activitat que es realitzarà.

Els nois i noise del grup d'Història abans de començar la peli 

Desprès, i a l'igual que al grup de vivint, vam mirar una peli de por.  

El grup d'història mirant la peli de Mama


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada