ELS NOIS I NOIES DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE MOLLERUSSA ENS REPRESENTEN A LA IV TROBADA ESTATAL DE CONSELLS DE PARTICIPACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT A SANTANDER  I EN UNA JORNADA SOBRE ELS PRESSUPOSTOS DESTINATS A INFÀNCIA ORGANITZADA PER UNICEF A SANTANDER.


El passat cap de setmana els dies 4,5 i 6 de novembre, 4 membres del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, van estar participant amb més de 200 nois i noies de la resta de l'estat a la IV trobada  estatal de consells de participació infantil i adolescent. 

Van ser: La Diana Stoica, l'Axeander Parramon, La Francesca Sales i el Zakaria Benataya. No hi vàrem anar sols, ens van estar acompanyant membres dels consells de Tarragona i Lleida, amb els que es va establir molt bona relació i amistat. 

Al llarg d'aquest 3 dies, el nois i noies de Mollerussa, van estar treballant en dues comissions diferents. La primera feia referència a l'educació, mentre que la segona anava dirigida a la participació. 

A més, la resta de nois i noies  de la resta de l'estat van estar treballant sobre la igualtat d'oportunitats, la protecció, els refugiats i el benestar social i la salut. Finalment entre tots van acordar un manifest. Sota el nom de MANIFEST DE SANTANDER. 

Va ser un cap de setmana intens, fantàstic molt divertit i on es va treballar molt. 



D'altra banda aquest  passat dijous dia 10. El Khalil En Nachaf i la Diana Stoica, van representar al Consell de  Participació Adolescent de Mollerussa, en la jordana anomenada: Invertir per garantir els drets de tots els infants. Dins el Cicle Debats en clau d'infància, organitzat per UNICEF Catalunya, al Palau Macaya de Barcelona. 
Els dos membres del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, van estar responent les preguntes del conductor el periodista Lluis Caelles, i aportanat tot el treball realitzat mitjançant un taller que es va dur a terme ara fa 3 setmanes amb tots el nois i noies del Consell. 


A més es va poder gaudir del visionat d'un vídeo on es va copsar la veu directa dels consellers dels consells de Cornellà de Llobregat, Sant Cugat i Mollerussa.  Un dia intens que va quedar plasmat amb una tècnica de recull gràfic basada amb el Visual Thinking.



Comentaris

Entrades populars