dilluns, 7 de novembre del 2016

EL PASSAT DISSABTE DIA 29 D'OCTUBRE VAM CELEBRAR L'AIXOPLUC DE HALLOWEN !

El passat dissabte 29 d'octubre unes 200 persones van participar a l'Aixopluc de Halloween que vam celebrar al Teatre l'Amistat.


Va ser una jornada molt divertida.  Els i les joves de l'EJI van col·laborar en l'organització i en la realització de tasques, tals com el servei de bar, registre d'entrada, guarda roba... 


Gràcies a tots ells i elles, la resta d'adolescents del municipi van poder gaudir d'aquesta activitat. Tanmateix, no va ser la única col·laboració que vàrem tenir, doncs gràcies a l'acord amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo, Discjòquei i Só, que realitza La Salle de Mollerussa, dos dels seus alumnes, El Jose i el Joan com a DJ NIIN, van estar punxant al llarg de les 3 hores de sessió.

Moltes Gràcies per la gran tasca realitzada, i la bona música que es va estar punxant !!


L’ART MURAL DE MOLLERUSSA, AL PROGRAMA 1MON.CAT DE LA XARXA

D'altra banda, al programa 1mon.cat de La Xarxa del passat diumenge dia 2 d'octubre, va parlar, a la seva secció Carrer de l'Art , del grafit que hi ha a la pista de bitlles de Mollerussa. Al reportatge, produït per Mollerussa Tv, s'entrevista al seu autor, Pol Castelló, i també es parla amb Oscar Gallinat, dinamitzador del Consell de Participació Adolescent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada