LA CÀPSULA DEL TEMPS: CREACIÓ


Fa unes setmanes us vam presentar la nostra càpsula del temps, el coet on vam dipositar els desitjos i compromisos que com a nois i noies de Mollerussa volíem per l'any 2030. 
Aquesta setmana, us volem explicar com va sorgir la idea de preparar un coet i com es va crear. Van ser unes setmanes de treball a l'EJI, que de forma coordinada els dos grups, “Investiguem la història de Mollerussa” i “Vivint Mollerussa”, van dissenyar la forma del coet, el van muntar i el van decorar.
Cal dir que per a l'estructura del coet, vam necessitar ajuda externa, i el nostre regidor, el Sr. Josep Àngel Lavin, va estar encantat de facilita'ns la tasca i ens va portar l'estructura del coet! Des d'aquí li volem agrair la seva ajuda!
Per decidir què volíem com a càpsula del temps, els nois i noies de l'EJI van fer pluja d'idees i cadascú va aportar la seva proposta, i llavors el grup va decidir quina d'elles era l'escollida! Cal dir que van sortir altres propostes molt interessants, però finalment ambdòs grups es van decantar pel coet!
Com ja veieu a les fotos, es va folrar de cartolina dorada i tot d'etiquetes que des d'Unicef ens van facilitar com a Ciutat Amiga de la Infància. I la caputxa es va preparar amb cartolina, que la vam pegar a la resta del coet.
I, el més important, vam escriure els desitjos i compromisos per a l'any 2030! Que prèviament havíem treballat a través de diferents dinàmiques, i que estan emmarcats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els Drets dels Infants. I, finalment, es va treballar en l'escenificació de la presentació del coet! 

Comentaris

Entrades populars