JA HEM ARRIBAT A LES VACANCES DE NADAL AMB MOLTA FEINA FETA I AMB UN DIES MOLT INTENSOS TOT PREPARANT ELS ACTES ENS ELS QUE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL PARTICIPARÀ.

El darrer dia, els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural, han estat treballant de forma molt intensa, per tal que el proper aixopluc del diumenge dia 27 sigui tot un èxit.
Han pensat en la decoració i tots els elements necessaris, per tal que l'Aixopluc sigui una gran festa de fi d'any !!!

 De fet Aquí podeu veure el treball dels grups de l'EJI com de forma col·laborativa han estat elaborant estrelles, embolicant regals, i construïnt un arbre que el dia de l'Aixopluc veureu per a què serveix.

 Amb tantes mans ha estat fàcil poder utlimar tots els detalls i posar tota la il·lusió necessària per tal que l'esdeveniment es pugui realitzar de la millor manera possible



En aquest aixopluc comptarem amb la presència del DJ KING DRIIX, que és qui ha preparat les tres hores de sessió per l'Aixopluc del proper diumenge dia 27. No hi falteu i acabeu l'any de la millor forma possible i si teniu entre 12 i 15 anys no us podeu perdre l'Aixopluc !!!

Ara bé aquest no és l'únic acte nadalenc en que els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural  col·laboren a la ciutat de Mollerussa; doncs el mateix diumenge dia 27 i al matí, estaran presents en la ja tradicional activitat dels carters reials, on de forma voluntària ajudaran en el desenvolupament d'aquesta activitat. 
Ja ho veureu en la següent entrada del bloc !!!

Comentaris

Entrades populars