PRIMERA TARDA A L'EJI AMB EL GRUP "VIVINT MOLLERUSSA" D'AQUEST CURS 2015-2016

Ahir vam iniciar el nou curs de l'Espai Jove Intercultural del grup "Vivint Mollerussa". 

Va ser un dia pels nois i noies de tornar a començar, ja que també era el primer dia de classes a l'Institut! 
Després de l'estiu, i seguint un dels objectius prioritaris que té aquest any l'EJI com és impulsar la participació activa infantil i adolescent, vam avaluar i valorar les activitats que vam realitzar el curs passat a través de la ruleta d'activitats, i d'aquesta manera els nois i noies van decidir quines activitats volien continuar fent i quines no... i van proposar-ne d'altres!
I quines conclusions en vam treure???
Doncs que els nois i noies han decidit un any més que volen continuar sortint en antena cada dimarts a les 21 hores a través del nostre programa de ràdio EJI Flash Night a Ràdio Ponent!! Ah! I també continuaran organitzant els Aixoplucs... a més a més, de realitzar i col·laborar en altres activitats de la nostra ciutat, que ja us anirem informant!!


Aquest serà un curs molt especial ja que és el desè aniversari de l'Espai Jove Intercultural, i no hem trobat millor manera de celebrar-ho que preparant un curs carregat d'activitats i moltes sorpreses!!! 



De moment us demanem que estigueu ben atents a les nostres publicacions, i que si teniu Facebook us feu seguidors de la nostra pàgina, així com del Twitter, del Google+ i ara també de l'Instagram!


Aquí us deixem una foto dels nois i noies de Vivint Mollerussa!


Comentaris

Entrades populars