dimecres, 30 de setembre del 2015

ELS NOIS I NOIES DE L'EJI TREBALLARAN PER COMISSIONS

La novetat que incorporem aquest curs a l'Espai Jove Intercultural és el treball per comissions, on cada participant de l'EJI formarà part d'una d'aquestes, que estaran gestionades per un responsable. Les comissions de treball han estat creades en funció de les activitats que en la primera sessió els mateixos nois i noies van decidir que volien fer. Tenim tres comissions de treball: la de la ràdio, cibercorresponsales i la que s'encarrega de l'organització d'activitats i la participació social, dividida amb les subcomissions que es faran càrrec dels actes, de la participació, dels concursos i la tecnologia. 
Ja us anirem informant de les tasques que realitza cada comissió, i us explicarem quin nou format li volem donar al nostre programa de ràdio EJI Flash Night!

De moment us podem avançar que ja hem començat amb la organització del proper Aixopluc, el de Halloween, i que ben aviat us en podrem donar tots els detalls!! Estigueu atents...




Aquesta setmana hem engegat el projecte de cibercorresponsales, on tenim un equip de reporters que ens informaran de les notícies i novetats de Mollerussa! Més endavant seran ells mateixos qui ens presentaran el projecte!



A més a més, el Consell Local d'Adolescents de Mollerussa va rebre un encàrrec del CNIAC, a través dels dos representants que tenim que en formen part, el Pep i la Kelin, on els nois i noies havien de pensar propostes de treball per donar a conèixer els Drets dels Infants. Cal dir que han sorgit propostes molt interessants i que en la propera sessió acabarem de donar forma. 



I per últim, s'ha continuat amb la realització del taller de ràdio, on aquesta setmana ha sigut el torn del segon grup. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada