-->

dijous, 7 de maig de 2015

L'ALCALDE DE MOLLERUSSA, REALITZA UNA NOVA AUDIÈNCIA AMB ELS JOVES DE LA CIUTAT PER TANCAR EL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN NOU HALF I REBRE PROPOSTES DE TREBALL PER MOLLERUSSA.

El passat dimarts dia 5 de maig del 2015, l'alcalde de Mollerussa, el Sr. Marc Solsona va realitzar una nova audiència amb els joves de la ciutat. En aquest cas a la reunió s’hi van incorporar 5 joves representants dels 50 nois i noies que han col·laborat de forma activa en el procés participatiu per la construcció del nou Half.

Els punts treballats van ser:

-       - Entrega del dossier on es plantegen les línees i el plànol de com ha de ser el nou Half que han conssensuat entre tots els participants (un total de 50 persones i coordinat des dels tècnics de joventut de l’ajuntament). L'alcalde va reafirmar el compromís de construcció del nou Half, seguint les línees elaborades per tots ells. Que ara si ja està tot bastant clar i cal ser estudiat per l'àrea de serveis tècnics de l'ajuntament de Mollerussa.

-      - El següent punt va consistir en què els nois i noies de l’EJI, van fer arribar a l'alcalde un document en el que han estat treballant 8 punts, per definir que és el que s’hauria de fer a Mollerussa a partir de la visió dels nois i noies. Van plantejat propostes sobre els següents temes: Crisi i família, Sistema Educatiu, Tecnologia, Integració i discapacitat, Oci i temps lliure, Medi ambient, Violència entre iguals i Participació. Cal posar de manifest que aquest document, també s'ha fet arribar a UNICEF, per tal que totes les propostes s’integrin en els punts en un treball conjunt a nivell de tota espanya.

-      - Es va realitzar la entrega del document “El programa electoral de los niños”. Aquest, és un programa format por més de 100 propostes realitzades per nenes, nens i adolescents dels consells locals de participació de 50 municipis reconeguts amb el segell CAI d' UNICEF. En aquest cas, l'alcalde es va comprometre, a donar resposta sobre que és el que es fa i que es farà sobre cada punt plantejat.

-   Finalment el Pep Heredia i la Kelin  Anaya que formen part del CNIAC , van estar explicant a l'alcalde com està evolucionant l’òrgan i vàren adelantar les darreres novetats, com ara que el Pep Heredia lidera a nivell de tota Catalunya una de les comissions del CNIAC que fa referència a la comunicació externa, mentre que la Kelin Anaya en lidera un altra, concretament la corresponent a la comunicació interna.

Una vegada més agraïm el compromís que l'alcalde de Mollerussa té amb els joves de l'EJI i que així ho demostra amb la seva assistència regular al llarg de tot el curs a les diferents audiències que tenim programades.

Seguidament podeu veure unes imatges de la trobada.


L'alcalde va estar escoltant i prenent nota de totes les propostesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada