dimecres, 27 de maig del 2015

ELS NOIS I NOIES DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL REALITZEN UNA ACTIVITAT D'APRENENTAGE I SERVEI AMB EL BANC DE SANG I TEIXITS DE CATALUNYA I COL·LABOREN AMB L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL PLA D'URGELL

Des del passat dilluns dia 18 de maig, els participants dels dos grups de l'espai Jove Intercultural, estan del tot immersos en una activitat d'Aprenentatge i Servei (APS) amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, i a més col·laboren amb l'Associació de donants de Sang del Pla d'Urgell.

Al llarg del desenvolupament d'aquesta activitat, els nois i noies coneixen de molt primera mà tot el que hi ha al voltant de la donació de sang; aprenen com es realitza tot el procés, i coneixen la importància de la sensibilització per tal que els ciutadans realitzin aquest acte generós, voluntari i necessari.

Així, a més l'Espai Jove Intercultural, s'implicarà de forma important en la propera marató de donació de sang que es realitzarà a Mollerussa l proper dia 10 de juny, tot preparant obsequis, i ajudant a la campanya de difusió i sensibilització.
El Banc de Sang i Teixits, va realitzar una formació inicial
A partir d'aquí, els nois i noies de l'EJI  distribuïts en comissions han treballat un lema i un logo
D'altres preparen obsequis per la marató del proper dia 10
Estigeu ben atents, i ja us anirem informant de tot el que tenim preparat per la propera marató del dia 10 de juny a Mollerussa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada