TROBADA DE CONSELLS DE PARTICIPACIÓ!!







Ahir el Consell de Participació Infantil de Mollerussa i el Consell de Participació Adolescent de Mollerussa vam tenir l'oportunitat de trobar-nos amb el Plenari d'infants i joves de Lleida (Consell d'Infants i Consell de Joves). 

El CPI i el CPA de Mollerussa hem estat els i les amfitrions per ensenyar al Plenari de Lleida tots els projectes que s'estan duent a terme des d'altres espais de participació que tenim a la ciutat, com n'és el Consell de la Ciutadania, o descobrir projectes com Juga i mou-te amb responsabilitat, entre d'altres. 
Al llarg de tota la tarda hem dut a terme diferents activitats per a poder descobrir els espais de participació infantil i juvenil de Mollerussa. A més a més, hem pogut mostrar el nou espai ANDANA JOVE. 

També vam invitar el Plenari a formar part del CNIAC, animeu-vos!!

Agraïm l'acollida i la benvinguda de les nostres regidores: regidora de joventut, infància i protecció animal, Raquel Pueyo i la regidora de participació ciutadana, igualtat i noves tecnologies, que va donar el tret de sortida d'aquesta bonica trobada de participació.

Moltes gràcies a tothom per la vostra participació i implicació en tots els projectes que s'estan duent a terme! Sense vosaltres, res d'això seria possible!! 🎉📢

Comentaris

Entrades populars