VI ENCUENTRO ESTATALES DE PARTICIPACION INFANTILES ADOLESCENTE

El divendres 16 d'octubre i el 17 d'octubre vam participar a la trobada de consells de participació adolescent de tot l'estat de forma ¡ON LINE!



El Dani, la Yasmin i la Judith han trobat un espai per connectar-se amb altres adolescents de grups locals de participació de tot el territori dins un espai virtual. Durant aquests dos dies han reflexionat sobre un seguit de temàtiques proposades per un grup impulsor i de joves tenint com a un dels punts centrals l'impacte de la COVID-19 i el marc de l'Agenda 2030.



Hem treballat l'ODS 1.Sabeu quin ODS és? És el d'erradicar la pobresa a tot el món i en totes les seves formes!!



El nostre grup ha treballat amb propostes que hem presentat davant a més de 100 persones d'arreu de l'estat i junt amb la resta de grups hem treballat moltes temàtiques totes amb relació als 17 ODS de l'agenda 2030.

La Judith,la Yasmin i el Dani membres del CPA


Hem treballat força, hem realitzat un bon treball col·lectiu i ens hem posat d'acord per adaptar conjuntament el Manifest que presentarem el dia 20 de novembre, el dia universal de la Infància. I amb tota aquesta feinada hem tingut algun moment de descans, és clar i hem aprofitat per a berenar i seguir fent vincle com a grup. Aquest any virtual o no promet ser un molt bon any pel Consell de Participació Adolescent de Mollerussa.



Comentaris

Entrades populars