FESTA DE CLOENDA
EJI I CPA

Que ràpid passa tot, de nou tornem a estar de celebració. Avui és el dia que donem per finalitzat el nostre curs.
Aquest any ha sigut un any molt intens i ple de sorpreses. La COVID 19 ens ha canviat una mica el calendari però hem seguit treballant adaptant-nos als canvis. Estem molt contents del balanç de tot el curs.
Ha sigut un super any!! En tots els sentits. Penso que el recordarem sempre.

Recordant junts el curs
Com que tot i les sorpreses de l'any, els canvis en les activitats, el confinament i les moltes recomanacions i indicacions sobre la COVID 19, nosaltres volem fer la celebració de cloenda adaptant-lo a un nou format. El format de videotrucada que tant coneixem.

Gaudint del vídeo resum de l'EJI
Així que l'11 de juny vam organitzar-ho tot per a fer una videotrucada de celebració.
Vam realitzar els resums de l'any amb un vídeo on recollíem totes les activitats, sortides i treballs realitzats durant aquest any. Va quedar fantàstic.

Recordant l'any d'activitats amb el CPA
Durant la celebració vam parlar de tot el que hem fet aquest any, tot gaudint d'un berenar personalitzat que tots vam rebre a casa per poder gaudir plenament de la festa.

El nostra berenar 
Ho teníem tot. Junts vam parlar i comentar amb l'alcalde, l'Anna la regidora d'Acció Social, la Raquel la regidora de joventut, i la Maribel com hem viscut aquest any i vam poder compartir plegats els nostres reptes per l'any vinent. 
Participant de la festa de cloenda
Vam fer un molt bon tancament d'any molt ple de bones sensacions i records d'anècdotes que marcaran un curs 2019- 2020 impossible d'oblidar.




Comentaris

Entrades populars