ACCIONS CONCRETES: MÉS ACTIUS QUE MAI


Sabem que molts de vosaltres voleu que us expliquem més concretament tot el què hem estat fent amb els joves de Mollerussa. 

Tot el què hem fet ho hem publicat a les xarxes socials, més concretament al twiter i a Instagram.

Pels que no feu servir aquestes xarxes us fem un resum de tot el què hem fet aquest període de confinament.
Des de l'inici ens hem trobat per videotrucada.


 Al principi no ha sigut fàcil connectar-nos tots però com sempre entre tots ho hem fet tot i hem aconseguit organitzar-nos. 
Hem resolt els problemes que vam tenir en un inici de connexió i quan algun company tenia algun entrebanc, de so o d'imatge, buscàvem l'alternativa que normalment era via WhatsApp.

Hem trobat solucions per a tot ,així que les videotrucades han passat a ser una realitat dins el nostre grup.

Una videotrucada amb  membres del CPA

Des d'un inici des del Consell de Participació Adolescent hem tingut clar que donaríem suport a totes les indicacions i recomanacions que vinguessin del nostre ajuntament de forma oficial.
Hem fet moltíssimes trobades i hem estat permanentment en contacte. Hem de reconèixer que han sigut setmanes molt intenses.

Com ja us hem explicat una de les accions que hem fet han sigut els vídeos recordant les indicacions i la importància de quedar-se a casa.


Com que volíem que a tothom li arribes la informació hem realitzat vídeos en diferents idiomes. Hem fet vídeos en romanès, en francès, en àrab, en castellà.
Hem fet publicacions fomentant les indicacions de responsabilitat amb el lema: "Queda't a casa".


 Hem fet vídeos demanant directament la responsabilitat i el compromís de tots/es.I hem fet difusió d'accions i propostes d'UNICEF i el seu canal :Clip Club TV.

Difusió del canal Clip Club TV d'UNICEF

També vam presentar el manifest de les nostres vivències i experiència durant el confinament i li vam presentar a l'alcalde en una de les nostres reunions.

Durant la videotrucada amb el nostre Alcalde i la lectura del manifest .

L'Arnau va representar-nos en la conferència del 28 d'abril organitzada per UNICEF on va parlar dels Consells de Participació i l'organització durant el confinament.
Aquí us deixem el resum de la seva intervenció .



Què us sembla?

Comentaris

Entrades populars