COMENCEM A PREPARAR-NOS PER AQUEST NADAL

Ja falta menys per les festes de nadal, estem als últims dies de classe, també d'EJI i estem aprofitant per organitzar tota la nostra participació per aquests dies, ja que no serà poca!!

Aquest dilluns, amb el grup de "Vivim" vam començar fent una dinàmica molt divertida, on es promou la cohesió de grup, el diàleg i l'organització. 
És el joc de les cadires cooperatives, una variant del joc de les cadires però on ningú es queda sense cadira, sinó que consisteix a ajudar-nos entre tots/es per aconseguir el nostre lloc, encara que sigui solament damunt d'una cadira. 

 

 Per a res va ser fàcil, però vam poder acabar damunt de dos cadires ajudant-nos i gaudint del joc. 
Després d'aquesta dinàmica, vam començar a organitzar diferents tasques i col·laboracions que tenim per aquest nadal: preparant l'Aixopluc, els Carters Reials, i el nostre berenar col·laboratiu que farem el pròxim dia!


Dimarts, amb el grup "d'Investiguem" vam contextualitzar el nadal i totes les nostres activitats i col·laboracions que es realitzen on ells/es en són els protagonistes, ja que és un grup nou i encara desconeixen la seva implicació durant aquests dies. 




















Vam presentar la nostra col·laboració amb Carters Reials i a més  posar en pràctica quin serà el nostre paper d'aquell dia fent un role playing. 


Es tracta, de ser els ajudants dels patges de Mollerussa, i la tasca serà acompanyar a totes aquelles famílies i nens/es que vinguin a donar la carta als patges el diumenge 30 de desembre al Teatre l'Amistat. 


Entre tots/es ha sortit un grup de voluntaris disposats a prendre aquesta responsabilitat i col·laborar perquè aquesta activitat sigui possible. 


S'ho han pres molt seriosament i sobretot, amb molta il·lusió!

Comentaris

Entrades populars