UN DILLUNS DIFERENT QUE ACABA AMB RECOMPENSA

Tal com ens va quedar pendent l'últim dia, vam recuperat les normes que vam escriure per posar-les en comú al grup (cada dia més nombrós, sembla que ja quasi hi som tots). 
Passem llista i recuperem les autoritzacions per assistir a l'EJI. 

De totes les normes que vam escriure, la majoria coincidien entre ells, i es va arribar a obtenir aquestes 6. Una vegada plasmades a la pissarra vam acabar de donar-los-hi forma perquè a tots ens sembles bé i hi estiguéssim d'acord. 

Normes de l'EJI per aquest any.

Una vegada presentades les normes, les vam escriure en un paper per no oblidar-les i el pròxim dia veure'm de quina manera les podem plasmar i tenir-les visibles a la nostra sala. 

A més, aquest dilluns teníem un encàrrec des del Consell Social de Mollerussa. 
El diumenge 7 d'octubre fan una festa anomenada "VIU LA DIVERSITAT". És un acte per al fonament de la convivència i la diversitat a la ciutat de Mollerussa, on diferents entitats de Mollerussa hi col·laboren amb una aportació lúdica per als infants, adolescents i famílies. 

Presentació de la festa "Viu la diversitat" impulsada pel Consell Social de Mollerussa

Des de l'Espai Jove Intercultural i el Consell de Participació Adolescent hi participarem oferint el joc del "memory dels drets dels infants" per donar a conèixer a altres nens i nenes els nostres drets. 

Construïm la nostra participació a la festa "Viu la diversitat"

A més a més, l'EJIno es va acabar aquí. Des de l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell ens tenien prepara't un berenar-sopar en agraïment a la nostra col·laboració cada any amb l'associació.
La Mireia, la Paola, el Manu i la Yasmin
preparant el sopar amb la Teresa.

Així que vam adequar un dels espais de La Banqueta perquè hi tinguéssim cabuda i a més, entre tots vam preparar aquest berenar- sopar. 



Vam poder gaudir d'un retrobament, amb companys i companyes de l'any passat, amb els representants i per descomptat la presidenta de l'associació i passar una estona amb companyia i diversió. 
I la festa va continuar després del berenar-sopar quan ens van sorprendre amb un sorteig que portava un munt de premis. 


Sopant tots junts, al fons hi podem veure els membres de l'Associació:
 l'Ignasi, el Francisco, el Sisco, el Jaume, la Teresa i la MªLluisa.
 

Estem molt agraïts per la festa que hem fet i seguim amb moltes ganes per seguir participant i col·laborant amb l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell un any més!

Comentaris

Entrades populars