dimecres, 14 de febrer del 2018

SETMANA PER COMENÇAR A TREBALLAR L'ESTUDI DE LES DESIGUALTATS AMB ELS JOVES DE VIVINT I ACABANT LA DINÀMICA DE LA MOTXILLA AMB EJI HISTÒRIA.

Hola nois/es! De  nou amb  vosaltres  amb més notícies sobre les nostres activitats.

Foto de grup del principi de la sessió
Aquesta setmana amb el grup vivint hem realitzat unes dinàmiques vivencials que ens han fet connectar amb el concepte de desigualtat. Hem pogut experimentar i veure les diferències que hi pot haver en un grup segons les característiques que un té i on està ubicat. Al mateix dia en la segona activitat hem exposat situacions de la vida quotidiana que ens han fet reflexionar de valent en diferents àmbits de la nostra vida on hem tingut present la desigualtat.

Dinàmiques vivencials sobre les desigualtats

La realització de les dinàmiques ens ha obert un espai molt interessant que ha fet establir unes bones reflexions de vivències personals que hem anat anotant pel nostre estudi. A més a més, vam seguir amb els nostre guió i el programa de radio EJI Flashnight, que s'emet cada dimecres de 21 a 22h al 106.8 FM a Ràdio Ponent. No us ho perdeu perquè aquesta setmana parlem de Sant Valentí! 

La Kimberly i la Valentina gravant el programa!

Amb el grup d’EJI Història els nostres joves han acabat de pintar la motxilla. Tenim una bona colla d’artistes i pintors. Mireu com ens ha quedat la motxilla d’acolorida!

Foto grupal del principi de la sessió
Els artistes pintant la motxilla cooperativament
A més a més, hem fet un repàs de totes les sessions realitzades durant el curs a l’EJI a partir de fotografies de cada dia per posar-les a la nostra motxilla i ser conscients del que hem fet i après cadascun dels dies. Tot plegat, molt productiu!

Ajudant a l'Angel entre tots a escriure les impressions de les activitats del curs

També hem tingut temps d’informar-nos sobre la cinquena trobada estatal de consells de participació que es realitza Oviedo i hem aprofitat la sessió per fer les votacions per formar part del CNIAC el Consell nacional d’Infància i Adolescència de Catalunya. El Dani serà el nostre representant ocupant el càrrec que deixa el nostre company Khalil que ha fet una gran tasca durant 2 anys. Gràcies Khalil i felicitats Dani!


L'Ema i el Gio realitzat les votacions per escollir el representant del CNIAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada