CELEBREM LA FESTA FINAL DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL I EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT. 

Ahir va ser un dia especial, on els nois i noies de l'EJI i del Consell, acompanyats per les persones del Casal Municipal de la Gent Gran, pares i mares, germans i germanes, personals dels instituts de la ciutat i autoritats de l'Ajuntament, van poder celebrar la festa final del curs i recordar tota la feina feta i tot el que s'ha aconseguit durant aquest curs 2016-2017.



Escenari del teatre de l'Amistat 
 Un any més, l'acte va ser conduit per l'Oscar, que el va amenitzar amb les seves paraules. Tot i així, el protagonisme va ser de totes les persones que durant el curs han participat i han col·laborat tant amb l'EJI com amb el Consell.



La Yasmin i el Raouf van ser els encarregats d'explicar totes les activitats que s'han anat fent durant el curs a l'EJI "Història de Mollerussa". Algunes amb més carrega de feina, d'altres més lúdiques, però activitats de les quals hem après tots i totes. Hem pogut compartir espai amb gent gran, que ens han transmet la seva experiència i els seus coneixements. Hem fet grans amistats que difícilment es perdran amb el temps. 






La Xesca i l'Alexander a dalt de l'escenari
Del grup "Vivint Mollerussa", vam comptar amb la presencia, a dalt de l'escenari, amb la Xesca i l'Alexander, que de la mateixa manera que els seus companys i companyes de "història", ens van emocionar amb les seves paraules i les seves experiències. Ha sigut un any intens i ple de feina, però del que sens dubte tindrem moltes coses a recordar. 




Representants del Consell de Participació

Desprès de l'EJI, li va arribar el torn al Consell de Participació Adolescent, on a través del Genís, president, l'Andrea i la Minerva ens vam endinsar en tot el recorregut realitzat i en tota la feina feta des de la seva constitució el 20 de novembre. 



Sres. Antonieta i Montserrat acompanyades dels regidors
I un cop fet aquest recorregut, va ser el moment de lliurar els diplomes i fer el merescut reconeixement a totes les persones i entitats que han col·laborat amb nosaltres al llarg del curs: el Sr. Joan Pedrós, les Sres. Montserrat Claramunt i Antonieta Guillaument i la Sra. Judit Badia, com a col·laboradores del projcete Intergeneracional que realitzem amb la gent gran.



La Sra. Judit Badia amb el Sr. Bernat Diaz, regidor d'esports
Sr. Joan Pedrós amb el regidor de benestar social.


















A l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell, la Colla dels 50 i + i el Grup Excursionista Serralada, per la seva implicació en la ciutat i per la seva col·laboració en les activitats que realitzem.


Representants de l'Associació de Donants de Sang del Pla d0'Urgell amb el Sr. Josep Àngel Lavin, regidor de benestar social


















Representant del GE Serralada amb el Sr. Joan Ramón Domingo, regidor de cultura

Representant de la Colla dels 50 i + amb la Sra. Rosalia Carnicé, regidora d'igualatat


Els joves d'estada a l'empresa 
Als Djs que ens han amenitzat i ens han omplert de música els Aixoplucs; a l'Anton Zurita, pel seu reportatge de l'XtremAction de la festa major de Mollerussa, així com als joves d'estada a l'empresa que durant tot el curs ens han 
 estat donant un cop de ma a les activitats realitzades a l'Espai Jove Intercultural i amb els quals hem compartit moltes activitats i espais. 


Els DJs dels diferents Aixoplucs 


I finalment, un reconeixement especial i molt emocionant a la Kelin Anaya, per la seva implicació i trajectòria a l'Espai Jove Intercultural i al Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya, del qual ha sigut vicepresidenta durant els darrers dos anys. 


Kelin Anaya acompanyada del Sr. Lavin, regidor de benestar social, ciutadania i infància

I finalment, el reconeixement a tots i totes els joves que han participat a l'EJI i al Consell, ja sense vosaltres aquests projectes no serien possibles! Gràcies per la vostra implicació i la vostra participació! 


El grup de l'EJI "història de Mollerussa" 

El grup de l'EJI  "vivint Mollerussa" 

Els membres del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa 



Els i les protagonistes de l'acte de cloenda de l'Espai Jove Intercultural i el Consell de Participació Adolescent.  
GRÀCIES! 

Comentaris

Entrades populars