dimecres, 8 de març del 2017

COMENCEM LES VISITES AMB EL CASAL DE LA GENT GRAN.... I LA LÍNIA DEL TEMPS! 

Aquesta setmana amb el grup "Història de Mollerussa" hem començat el projecte intergeneracional, juntament amb el Casal de la Gent Gran, que ens portarà a conèixer i descobrir la història de Mollerussa a través de les persones grans, que amb la seva experiència i les seves vivències faran que ens transportem a la Mollerussa del segle passat. De moment, només us deixarem alguna imatge però aviat en tindreu més noticies de les nostres visites i tertúlies.... 

Presentació 

Arribada a casa del Sr. Pedrós

Al grup de "Vivint Mollerussa" hem començat a treballar la dinàmica de la línia del temps. Sabeu en que consisteix aquesta dinàmica ? Doncs es tracta de que puguem recollir, a través d'una línia i amb imatges, tots aquells moments viscuts junts a l'Espai Jove Intercultural durant aquest curs.




 Abans de començar vam proposar idees de cóm ens agradaria que fos la línia. Algunes de les idees que van sortir van ser: fer un "cienpies" i anar col·locant les fotos, fer un tren, fer núvols... Però finalment, la idea que més ens va agradar va ser la de fer un calendari enorme i a cada mes anar posant les fotos de les activitats que hem anat realitzant. 


Alexis treballant amb el mes que li va tocar
Per fer el calendari vam fer servir cartolines de colors. El primer dubte que vam tenir va ser com barrejaríem els colors per que aquests quedin be un al costat de l'altre. Con que no va haver manera de que ens poséssim d'acord,  els vam col·locar ordenats alfabèticament (blau, grog, púrpura i taronja)  i vam col·locar els mesos també amb ordre, començant pel setembre i finalitzant al juny. En la imatge de dalt podeu veure com queden repartits els mesos i els colors. 




Alexander, Marlon i Omar 

Cada un de nosaltres ens vam encarregar de un mes i vam haver de escriure-ho a la cartolina que ens va tocar, respectant l'estil de cada un. 

A partir de aquí haurem de decidir quina forma volem que tingui el nostre calendari, quines fotos posarem a cada mes i haurem de reflexionar sobre cada moment, recollint el que hem sentit, el que ens ha aportat i el que hem après amb cada una de les activitats realitzades. 




Treballant en el calendari 


Esperem que en breu us puguem ensenyar com ha quedat el nostre calendari i que conegueu tot el que hem anat compartint i continuarem compartint al llarg d'aquest curs. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada