CONTINUEM AMB LA MOTXILLA.... 

Aquesta setmana a l'EJI hem continuat treballant la dinàmica de la motxilla. 

Desprès de recordar el compte i reflexionar sobre la motxilla que cada un de nosaltres porta a sobre, ens vàrem dividir amb dos grups.

Els dos grups treballant en la dinàmica de la motxilla



Dibuixant la motxilla




Un dels grups, va realitzar el dibuix d'una motxilla. I com es va fer ? Vam descarregar imatges de internet, les vam projectar en una pantalla gran i la vam calcar en una cartolina. Va ser un moment molt divertit i on vam haver de fer un gran treball en equip ! 
Pintant la motxilla 


Un cop el dibuix estava fet, el vam haver de pintar. Amb la col·laboració de tots i totes es van escollir els colors i es va pintar la magnifica motxilla! 



La motxilla 



El segon grup va treballar a partir de fotos representatives de cada una de les activitats que hem portat a terme fins ara. Cada foto i cada activitat ens ha despertat uns sentiments i unes emocions que vam haver de plasmar. 

Reflexionant sobre cada moment i cada activitat realitzada fins ara a l'EJI








Entre tots i totes anàvem dient allò que l'activitat ens havia ensenyat. Treball en equip, serietat, responsabilitat, companyerisme... son algunes de les paraules que van sortir. Però no sempre ens agrada tot el que fem... per tant també van sortir reflectides algunes reflexions no tant positives que ens ajuden a aprendre i millorar. 





La Valentina traspassant els records i sentiments a una de les fotos
Desprès, darrere de cada foto, vam escriure tot el que havia sortit i que havia estat consensuat amb el grup. A partir d'ara, anirem omplint la motxilla amb fotos plenes de sentiments, aprenentatges i reflexions. 



L'objectiu es que a finals de curs tinguem una motxilla plena de records i vivències de l'Espai Jove Intercultural ! 

TREBALLEM ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS I CONTINUEM AMB EL DIA DE LA PAU. 

El dimarts, mentre un grupet va anar a la ràdio a fer el programa EJI Flash Night que comencem aquest mes de gener i es pot escoltar els dimarts 21.00 a 22.00, la resta vam visualitzar uns vídeos de UNICEF (on l'Espai Jove Intercultural de Mollerussa va participar) sobre la inversió en infància i els pressupostos participatius. 


Mirant el vídeo sobre la inversió en infants i pressupostos participatius

A partir de la visualització dels vídeos vam reflexionar i debatre sobre la participació dels infants i els i les adolescents en la presa de decisions en relació a la inversió dels pressupostos. Com algunes de les participants comenten, son els adults els qui prenen les decisions mentre que hauriem de ser nosaltres, els infants i els i les adolescents, els que poguéssim decidir com i en que s'han d'invertir el pressupostos destinats a la infància. 

A mes, vam continuar treballant per al Dia Internacional de la Pau i No Violència fent els mòbils de cors i llàgrimes.  


Comentaris

Entrades populars