L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL JA ESTÀ TREBALLANT PEL "CUARTO ENCUENTRO ESTATAL DE CONSEJOS DE PARTICIPACIÓN INFANTIL Y ADOLESCENTE" A SANTANDER

La setmana anterior i el passat dimarts, el grup "Vivint Mollerussa" ha retornat de les vacances d'estiu i ha començat treballar per poder participar al "Cuarto Encuentro Estatal de Consejos de participación infantil y adolescente" que tindrà lloc a Santander durant el mes de Novembre. 

Estem treballant en un projecte que s'anomena "La infancia cuenta", en la que els nois i noies de l'EJI són agents investigadors dels drets de la Infància, i més concretament, són els encarregats del dret a l'educació i el dret a la participació. 
En aquestes dues primeres sessions, hem treballat el dret a l'educació, a través d'un role-playing fent d'estatues, en què hem representat diferents situacions que ens podem trobar dins l'àmbit de l'educació. Els nois i noies de l'EJI han valorat la situació, han extret conclusions i han realitzat propostes de millora. 



Amb anterioritat, havíem treballat els drets de la Infància, amb infants i adolescents que han treballat per defensar cada àmbit, i han estat i són persones de referència, com per exemple en educació la Malala Yousafzai, i en participació la Bhima Shanga. 

Comentaris

Entrades populars