L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL SURT AL CARRER PER LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG A MOLLERUSSA

Els nois i noies de l'EJI van sortir al carrer per implicar-se d'una manera molt activa a la marató de donació de sang del passat dimecres 1 de juny a Mollerussa, arrel de l'Aprenentatge i Servei (APS) amb el Banc de sang i teixits de Catalunya. 

En aquesta ocasió, una desena de representants de nois i noies de l'EJI, van sortir al carrer amb els capgrossos en forma de sang que ells mateixos han estat preparant durant vàries setmanes. I, acompanyats per l'heroi i la heroïna de la sang, que portaven dos noies de l'EJI, es va demanar a la ciutadania la seva col·laboració i solidaritat en una acció tan important com és donar sang. 
També es va posar una carpa a la Plaça de l'Ajuntament per informar a la ciutadania sobre la marató de donació de sang. 

Durant la rua del capgrossos i els herois de la sang, dos voluntaris de Creu Roja ens van fer l'acompanyament musical, on van sonar cançons com "Amb la teva sang" i "És el so que mou el món". 

També, el dia abans de la marató, dos dels nois de l'EJI es van vestir d'herois de la sang i van anar al col·legi El Carme a conscienciar als més petits, perquè en un futur, donin sang. 



A més a més, des del programa de ràdio EJI Flash Night es va entrevistar a la Sra. Jose de l'Associació de donants de sang del Pla d'Urgell. On es va parlar de l'acció solidària i es va explicar el procediment. Si us ho vau perdre, aquí teniu l'enllaç: http://ejintercultural.blogspot.com.es/p/radio.html 



I, finalment, els nois i noies de l'EJI també van dissenyar el logo del cartell de la marató, on van presentar diferents esbossos i l'escollit és el que podeu veure! 



Des d'aquí agraïm al Banc de Sang i Teixits de Catalunya i a l'Associació de donants de sang del Pla d'Urgell l'atenció dedicada i el seu suport, i esperem que l'any vinent l'EJI pugui tornar a col·laborar!

Comentaris

Entrades populars