dijous, 12 de maig del 2016

L'EJI FLASH NIGHT ENTREVISTA AL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT I ALS GHOSTS BARS

El programa EJI Flash Night, realitzat pels nois i noies del grup Vivint Mollerussa, aquesta setmana han tingut el plaer d'entrevistar a representants del Consell de participació adolescent que han vingut a presentar la Xtreme Action Mollerussa, que tindrà lloc el proper divendres 20 de maig de les 10 a les 13.30 hores al parc de la Serra. Segons el que ens van explicar, consisteix en una gimcana on s'han de passar diferents proves, i totes elles tenen un element en comú: el fang. La participació és per equips, de 3 a 6 participants, on els menors han de portar l'autorització dels seus pares per a poder participar. Per poder fer les inscripcions heu d'entrar al següent enllaç: http://xtremeactionmollerussa.blogspot.com.es/ 
Esperem que us animeu i us apunteu ja que la diversió està assegurada!!! També, en aquest mateix programa, es va entrevistar a representants dels Ghosts Bars, on van explicar qui són i què fan! Si us vau perdre el programa, us el podeu descarregar a l'apartat de ràdio!!


A més a més, aquesta setmana tant el grup d'Investiguem la història de Mollerussa com de Vivint Mollerussa, han estat treballant per a la propera marató de donació de sang que es farà a Mollerussa el dimecres 1 de juny. 
S'ha continuat preparant els capgrossos, on els nois i noies de l'EJI s'han implicat molt per elaborar-los en forma de gota de sang, amb els que es sortirà al carrer i es demanarà la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes de Mollerussa en una acció tan important i solidària com és donar sang. 
Compartim amb vosaltres un conjunt d'imatges perquè pugueu veure la feina feta. 



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada