TREBALLEM LA COOPERACIÓ, LA CAPACITAT COL·LECTIVA DE PRENDRE DECISIONS I RESOLDRE CONFLICTES, I LA CONFIANÇA EN EL GRUP
Aquesta setmana, amb el grup "Investiguem la història de Mollerussa" hem treballat aspectes i conceptes molt importants com a grup. En la línia de "La xarxa" i la resta de dinàmiques que hem realitzat, hem treballat la importància de la cooperació, on hem experimentat que tots som necessaris dins el grup, que ens hem d'organitzar i coordinar per aconseguir l'objectiu plantejat, i per tant, ens hem de ficar d'acord en les decisions que prenem, i ho hem de fer de manera que siguem capaços de resoldre els conflictes i/o dificultats que van sorgint; i que tot això rau en la confiança com a grup.
Aquest dimarts, ens va visitar una aranya que ens va deixar els seus ous repartits per l'espai amb un missatge: tots els nois i noies de l'EJI havien de passar la teranyina! La teranyina de l'aranya tenia vuit forats disponibles per passar, on per cadascun podien passar dos persones... Calia vigilar molt de no tocar la teranyina, sinó tot el grup tornava enrere!
Per passar la teranyina sense que l'aranya es mengés als nois i noies de l'EJI, ens vam haver d'organitzar i ajudar entre tots/es, decidint qui passava per cada forat tenint en compte les capacitats i habilitats de cadascú de nosaltres, i ajudant-nos a passar. Compartim amb vosaltres algunes d'aquestes imatges.


 

Comentaris

Entrades populars