DOS REPRESENTANTS DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL ESCOLLITS COM A VOCALS DEL CONSELL NACIONAL D'INFANTS DE CATALUNYA

El passat dijous 20 de novembre de 2014, a Barcelona va tenir lloc l'acte de constitució del Consell Nacional d'Infants de Catalunya, presidit pel president de la Generalitat Artur Mas; i format per 43 infants i adolescents d'entre 8 i 17 anys, on tenim dos joves de la ciutat de Mollerussa, la Kelin Anaya i el Josep Heredia, membres de l'Espai Jove Intercultural, que han estat escollits com a vocals.

Participants en l'acte de constitució del CNIAC a Palau Reial
Aquest acte ha estat emmarcat en les celebracions del XXVè aniversari de la Convenció sobre els drets dels infants. L'objectiu del consell és donar veu als infants i adolescents perquè puguin opinar i participar en les decisions en les que es vegin afectats, representant els seus propis interessos, realitzant propostes, així com també afavorir la imatge positiva dels joves i sensibilitzar la societat. 
Artur Mas ha remarcat la importància d'escoltar-los i tenir-los en compte donat que són els ciutadans de demà, però també els del present.

La Kelin i el Pep juntament amb el President de la Generalitat, el Sr Artur Mas
Durant l'acte, s'ha recordat el primer pacte que es va realitzar amb fins a 70 entitats l'any passat amb l'objectiu que els infants i adolescents puguin exopressar la seva opinió i puguin ser escoltats. El projecte ha estat qualificat com a pioner, demanant més participació infantil per aconseguir tenir consells representatius. 

Enhorabona Kelin i Pep!

Comentaris

Entrades populars