-->

dijous, 23 d’octubre de 2014

L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL, PREMIAT A NIVELL EUROPEU EN UNES JORNADES INTERNACIONALS A BULGÀRIA.

L'Espai Jove Intercultural (EJI) ha estat guardonat amb el segon premi de bones pràctiques de mediació social i comunitària. Aquesta distinció, es va atorgar en el marc de la conferència internacional, que va tenir lloc el passat divendres dia 17 de novembre a la ciutat Búlgara d'Aksakovo, dins el projecte de Cooperació per a la igualtat d'oportunitats, cofinançat pel Fons Social Europeu.Participants en la conferència Internaciona

El regidor de Benestar Social, Josep Lavin, acompanyat de dos tècnics de la regidoria, Maribel Pérez i Oscar Gallinat, van viatjar a la ciutat búlgara per tal de presentar dins aquesta conferència els programes que es duen a terme des de l’Ajuntament de Mollerussa en matèria de mediació social i compartir experiències amb les altres ciutats participants, entre les que també hi havia Igualada per part de Catalunya.

Maribel Pérez Junatment amb la secretèria de l'ajuntament d'Aksakovo

 En aquestes dues fotografies, podem veure la Sra. Maribel Pérez (a l'esquerra) i al Sr. Oscar Gallinat (abaix), exposant el projecte de l'Espai Jove Intercultural, que va suscitar l'interés dels assistents.
Oscar Gallinat amb la secretària de l'ajuntament d'Aksakovo

Amb aquest premi l'Espai Jove Intercultural de Mollerussa, passa a obtenir un reconeixement a nivell europe, després d'altres ja obtinguts a nivell tant català com estatal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada