-->

dijous, 19 de juny de 2014

ELS NOIS I NOIES DE L'EJI HAN GUANYAT EL CONCURS SALTAPLANETAS! 


Aquest dilluns dia 16 de juny, a l'oficina jove del Pla D'Urgell, els nois i noies de l'EJI "Història de Mollerussa" hem rebut als representants de la FAD (Fundación de Ayuda conta la Drogadicción). La FAD, amb el finançament de La Caixa, i després d'uns mesos de participació en la Gimcana virtual Saltaplanetas, ens han fet arribar els premis com a guanyadors!


Saltaplanetas és una gimcana virtual adreçada a adolescents de 12 i 14 anys d'edat, que, en petits grups, i utilitzant una metodologia participativa, planteja resoldre diverses proves o jocs relacionats entre si, amb la finalitat de facilitar moments de reflexió al voltant del consum d'alcohol. Aquestes reflexions s'estructuren en tres grans apartats: les que busquen facilitar informació sobre l'alcohol, les que persegueixen incrementar la capacitat crítica dels participants i, finalment, les proves que faciliten l'elaboració d'un discurs propi al voltant del tema. Saltaplanetas és, a més, una competició que premia aquells grups que realitzen les diferents proves de la gimcana de la manera millor i més ràpid.  
Enhorabona als guanyadors, en especial, a l'Ibra, Yasmina, Claudiu, Miky, Diana i Crhistian!        Els nois i noies premiats al concurs Saltaplanetas 


Foto de grup amb els membres de la FAD


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada