-->

dissabte, 17 de novembre de 2012

Mollerussa recull a Màlaga el segell d’UNICEF que l’acredita com a Ciutat Amiga de la Infància

El regidor de Benestar Social i Ciutadania, Josep Lavín, l’educadora de carrer, Montse Ruíz i tres dels joves que participen a l’Espai Jove Intercultural impulsat per l’Ajuntament de Mollerussa han recollit aquest migdia el segell que acredita la capital del Pla d’Urgell com a Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF España, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies als municipis que duen a terme el disseny i desenvolupament de polítiques locals d'infància i joventut en sintonia amb la Convenció sobre els Drets de l’Infant, aprovada per Nacions Unides el 1989 i ratificada per l’Estat espanyol el 1990. El lliurament dels diplomes acreditatius s’ha fet a Màlaga en una acte públic al qual han assistit representants de tots i cadascun dels municipis guardonats.

A banda de Mollerussa, en aquesta ocasió també s’ha atorgat aquest segell a Sant Cugat del Vallés, dues poblacions que se sumen a les tres que ja tenen aquesta catalogació a Catalunya (Barcelona, Lleida i Cornellà). Així mateix també han estat reconegudes en aquesta mateixa convocatòria 14 localitats més de la resta de l’Estat i de aquesta manera ja en són 61 els ens locals que formen part d’aquest programa.
El jurat ha reconegut especialment la tasca de l’Ajuntament de Mollerussa en la integració dels infants i adolescents a través dels diferents programes que duu a terme per fomentar la participació d’aquests sectors de poblacióCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada