-->

dilluns, 3 de maig de 2021

AVUI, 2 DE MAIG, DIA MUNDIAL CONTRA EL BULLYNG

El bullying o assetjament escolar és causant directe de més de 200 morts a Amèrica Llatina i Espanya, ja sigui per homicidi o per inducció al suïcidi cada any. És a dir s'emporta la vida de nens, nenes i joves a tot arreu de món. 

En el mateix lapse està provat que emmalalteix a milers d'estudiants que en general abandonen els seus estudis o els suporten amb angoixa i cansament com si d'una quotidiana tortura es tractés. 

El bullying és un enemic silenciós que es nodreix de tres verins: la sol·litud, la tristesa i la por.

 

Per això lluitem perquè hi hagi un Dia Mundial de Lluita contra el Bullying, per donar visibilitat al problema i perquè cada nen/a i cada adolescent sàpiga que el bullying està malament i que hi ha gent a tot el món que està presta a ajudar-lo o ajudar-la.Aquesta cançó és un missatge per a totes aquelles persones que ho veuen i no fan res.

 

- _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ 

Malhauradament, tot i aquesta realitat el CPA continuem amb molts projectes i moltes motivacions 

QUE AIXEQUI LA MÀ QUI ESTIGUI D'ACORD!!!!

COM JA VEIEU, TENIM MOLTES COSES ENTRE MANS.

Per fer-vos un resum, podem dir-vos que hem estat realitzant moltes accions entorn el projecte CARRIL BICI, que segurament ben aviat us podrem presentar.


 

També estem ajudant i col·laborant amb el Pla de Civisme, aportant totes aquelles opinions i idees que puguin beneficiar a tothom en els carrers de la nostra ciutat.


 

A més a més, tenim dues membres del CPA que formen part de la Comissió de Medi Ambient d'UNICEF i estem molt orgullosos i orgulloses d'elles. A seguir així Rim i Marc. 


(Si algú no pot assistir, nosaltres li adaptem :) ) 

 

Tot això i més... ja veieu Mollerussa, l'adolescència de la ciutat no parem quiets/quietes, i ara... a esperar la Festa Major :)

Que tingueu una molt bona setmana

 

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada