-->

divendres, 28 de maig de 2021


EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE MOLLERUSSA A L'AUDIÈNCIA AMB L'ALCALDE

Benvinguts i benvingudes a l'audiència que tenim cada any amb l'alcalde, Marc Solsona juntament també amb la Regidora d'Acció Social Anna Carné, la regidora de joventut Raquel Pueyo, la cap d'àrea Maribel Pérez i la Montse Llovera tècnica de la regidoria de joventut.

A punt de començar l'audiència


Així començava la nostra audiència amb l'alcalde. Dic nostre, perquè la gestionem tota nosaltres. És un gran dia on fem balanç del curs i on prenem acords plegats/des i exposem les propostes que hem treballat per la nostra ciutat. És un dia ple d'emoció on participem ... Així PARTICIPANT!!

Esperant entrar a l'audiència


Els 17 ODS de l'agenda 2030 va presidir l'acte per recordar-nos com hem de millorar el nostre planeta i en cada pregunta que formulàvem i en cada acció teníem molt present en quin ODS estem treballant.

ODS Objectius de Desenvolupament SostenibleCom podeu veure i érem gairebé tots. És el nostre gran dia I tothom I vol dir la seva. Darrere aquesta audiència hi ha molta feina i molta il·lusió.

Voleu saber quins van ser els punts de l'ordre del dia?


Amb les preguntes a punt


Vam parlar del II PLIA (Pla Local d'Infància i Adolescència) Les propostes i acords que sorgeixen de l'elaboració del PLIA i vam parlar amb el nostre alcalde de totes les nostres inquietuds i dels reptes que sabem que hi ha amb la infància i adolescència.

Escoltant les respostes de l'alcalde


Vam explicar el treball cooperatiu amb coordinació amb la regidoria de joventut sobre l'encàrrec de l'alcalde sobre l'elaboració d'una proposta d'espai d'oci dissenyada i elaborada pel jovent de Mollerussa.


Els representants estatals d'UNICEF formulant les preguntesVam fer exposicions, propostes, suggeriments i preguntes ...moltes preguntes sobre el carril bici, l'espai d'oci, sobre temes de civisme, sobre el joc a les places, sobre preguntes d'igualtat de gènere, sobre inclusió, sobre educaciósobre medi ambient...i vam anar rebent totes les respostes a totes les nostres inquietuds i demandes. Va ser intens i molt i molt productiu.

Escoltant les respostes de les autoritats 


Ha sigut un gran dia i com sempre ens passa en aquests actes marxem cofois i satisfets de tot el que ens enduem. Seguim amb ganes, conscients que el canvi està en mans de tots.
Molt bona feina, Consell de Participació Adolescent de Mollerussa!!!

"Sigues el canvi que voldries veure al món"
Mahama Gandhi

foto de grup
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada