-->

divendres, 26 de març de 2021

         TALLER VIRTUAL AMB COLORS DE PONENT

Avui amb el Consell de Participació Adolescent hem tingut una trobada amb 2 formats:  una activitat amb  Colors de Ponent amb format videotrucada i hem seguit la nostra recerca i coneixement sobre el carril bici a Mollerussa amb format presencial.
 Què us sembla? 

Vinga va, que us expliquem què hem fet!
Des de colors de ponent ens han organitzat una xerrada sobre Diversitat de gènere.


Com ja sabeu des de que vam planificar les estratègies amb l'elaboració del II PLIA teníem molt clar que una línia que volíem potenciar i fomentar era la igualtat per a tothom.

 Un primer pas ha sigut connectar amb una associació que pogués informar-nos sobre la diversitat sexual i de gènere i treballar conjuntament tot el que ens pogués donar eines per començar a fer canvis al nostre entorn que permeti reduir desigualtats.

La Sílvia i la Pilar de colors de ponent han compartit amb nosaltres un taller sobre diversitat sexual i de gènere. Amb elles hem tractat de deconstruir estereotips per transformar la nostra mirada

 Hem parlat del BINARISME, com a sistema que alimenta relacions de poder i privilegis i LES DIVERSITATS com a espais de creixement .

 Hem tingut temps de desmuntar entre tots/es simplificacions i estereotips, en concret amb relació als binarismes sexe-gènere.

Amb una dinàmica participativa hem reflexionat sobre violències diverses en el nostre entorn proper, posant-nos a la pell d'altres persones que viuen situacions hostils i de vulnerabilitat.
Al final hem acabat construint una caixa d'eines amb una nova mirada trencant estereotips i obrint-nos a models de vida diversos.
L'estona ens ha passat volant i ens hem quedat amb un munt de reflexions que han propiciat a generar noves propostes a partir de les nostres reflexions.
Us anirem explicant....perquè d'aquí en sortiran noves accions,
 sense dubte!!

Vinga nois/es en 10 minuts ens trobem a la plaça!!

                                   EL CARRIL BICI

A la plaça ens hem trobat un grup reduït per seguir treballant amb la millora del carril bici per la nostra ciutat.D'entrada hem fet 2 grups i la Míriam i la Laia ens han donat tota la informació necessària tècnicament per saber què hem de tenir en compte alhora de proposar itineraris per un carril bici.Hem fet el treball en grup i després ho hem compartit amb la resta del grup i n'hem extret els punts més importants a tenir en compte.Hem fet un bon treball. De nou ja hem pujat un esglaó més dins el nostre repte.
Bona feina grup!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada